Pucz Mónika masszőr

2015 óta foglalkozom masszázsokkal. Ez idő alatt elsajátítottam 13 féle masszázsfajtát, valamint egyéb energetikai kezeléseket: a Rai Reikit, illetve a családállítást mint lelki gyógyító technikát. Ezen módszerekkel, illetve kombinációikkal, személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak enyhíteni, gyógyítani testi vagy lelki eredetű problémáikat.

Ha olyan helyet keresel, ahol holisztikusan foglalkoznak testi, lelki problémáiddal, akkor jó helyen jársz.

Ha hátfájással, egyéb feszült izomfájdalmakkal küzdesz, ha túl sok a stressz az életedben, ha nehezen tudsz relaxálni, alvásproblémáid vannak, vagy csak hiányzik az érintő szeretetteljes figyelem az életedből, akkor nálam a helyed.

Ha érzelmi, lelki problémáid vannak, amelyekre megértést és megoldást keresel, gyere el hozzám.

Hogyan találtam rá erre a hivatásra?

Hosszú, 15 éves irodai asszisztensi munka van a hátam mögött: nagy multiknál dolgoztam, ahol egy személyben voltam elfoglalt igazgatók személyi asszisztense, vagy több ember mellett töltöttem be segítői tevékenységet.

2010-ben azonban más irányba indult az életem: kezdtem eltávolodni az irodai munkától, és más utakat keresni. Mindig is szerettem volna emberekkel foglalkozni, valamilyen gyógyítói, segítői tevékenység formájában.

Elkezdtem önismerettel foglalkozni, amelynek során azzal szembesültem, hogy az embereknek mennyire szükségük van az érintésre, hogy az érintés minősége milyen pozitív változásokat okozhat a testünkben, a lelkünkben, és hogy erre mekkora szükség van a mai világban.

A gyermeknevelés alatt itthon töltött éveim megengedték, hogy tagja lehessek egy közösségnek, ahol megtapasztaltam az érintés, a masszázs hatását és fontosságát.

Rengeteget tanultam Polonkai Mariannától, aki rendszeresen tartott tantrakör rendezvényein megmutatta, milyen típusú érintések milyen hatást váltanak ki, mennyire fontosak a fények, a zene és az illatok a masszázsok alatt, és hogy hogyan érintsünk másokat ahhoz, hogy különböző érzeteket váltsunk ki belőlük. Azóta is hálás vagyok neki ezért.

Első visszajelzéseimet itt kaptam, hogy gyógyító érintés van a kezeimben, hogy jóleső az érintésem, melegség, finomság árad a tenyeremből. Csodálatos és egyben gyógyító az az Erő, amit akkor megtapasztaltam. Nehéz időszakon segített át ez a TERÁPIA, amit azóta is ÉRINTÉSTERÁPIÁNAK nevezek. Az érintésterápia masszázsa a hawaii lomi lomi. Ebben nyilvánul meg a legjobban az érintés szeretetteli jellege, az a fajta elfogadás és figyelem, amely gyógyító erővel bír a masszázsok között.

Sosem terveztem, hogy masszőr leszek. A Sors alakította így, és tapasztalások útján és barátok segítségével lettem azzá. Nekik köszönhetem, hogy a sok pozitív visszajelzés, amit kaptam, arra sarkallt, hogy elvégezzek egy hivatalos svédmasszázstanfolyamot. Így indultam 2015-ben.

Ezen évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Kirajzolódott bennem, hogy számomra mik azok a kulcsfontosságú dolgok, amelyek miatt szívesen visszamegyek egy-egy masszőrhöz. Ezek a következők voltak: legyen tiszta, csendes a helyiség, legyen kellemes meleg, hogy ne fázzak, a masszőr hangolódjon rám, ne beszéljen, ha relaxálni szeretnék, de társalogjunk, ha ahhoz van kedvem, legyen kedves és törődő, de ne legyen rámenős. A masszázs erőssége legyen számomra pont megfelelő, rugalmas legyen e téren.

A stúdióm

Több helyszínen és több kerületben dolgoztam Budapesten, de azt hiszem, igazán révbe érnem 2020-ban sikerült, amikor végre saját üzletet nyithattam Buda szívében, a 11. kerületben.

Itt megvalósíthattam álmomat, egy olyan üzlet kialakítását, amely hangulatában, dizájnban, elhelyezkedésben, csendességben megfelel az elvárásaimnak – és a vendégeimének is, akik érezhetően szeretnek ide járni. 

A szalon meghittséget, egyszerűséget, letisztult eleganciát sugároz; itt mindenki elcsendesedhet, megpihenhet, kiadhatja magából az aznapi feszültségeit, majd kipihenten, feltöltődve távozhat.

Mit tudok adni neked masszőrként?

Minden alkalommal nyitottan, odafigyelve, a vendégemre teljesen ráhangolódva dolgozom, megérezve, hogy kinek mire van éppen szüksége. Egy sima svédmasszázs alkalmával is teret tudok adni az áramlásnak, hogy az érintés gyógyító hatása érvényesüljön.

13 féle masszázs közül választhatsz nálam. Masszázsaim felölelik széles skáláját az izomlazításnak, a relaxációnak, a felfrissülésnek, a lelki blokkoldásnak.

Az érintésterápia terápiás része abban nyilvánul meg, hogy sok belső érzelmi seb, meg nem bocsátás, szeretetlenség, szeretetéhség, sértettség vagy meg nem értettség kezdhet feloldódni egy-egy szeretetmasszázs keretében (például a lomi lominál.)

Vendégeim elégedetten szoktak távozni tőlem – olvasd el, mit mondanak a kezeléseimről.

Képzettségem

Az első hivatalos masszőrtanfolyamot 2015-ben végeztem el, a Masszázs Oktatási Központban, majd ezt követte számos más tanfolyam. Az évek során jártasságot szereztem az alábbi masszázsokban:

Elvégeztem a Reiki I-es tanfolyamot is, mely beavatást minden kezelés során automatikusan használok.

Ismereteimet folyamatosan bővítem, és terveim között szerepel a thai és a kismamamasszázs elsajátítása is.

Újbudán találsz meg, a 11. kerületben, a Fehérvári út 107/b alatt, ha szeretnél jönni hozzám.

Várlak szeretettel,
Móni

FIGYELEM! ÚJRA NYITVA!

Pár hét szünet után, május 18-án újra megnyitottam az üzletet. Várom azokat, akik egészségesek, és jólesne nekik egy masszázs. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A fokozott higiénia betartása mellett maszkban masszírozok – kérlek, Te is viselj maszkot, amíg nálam vagy. Köszönöm!

Mostani nyitvatartás: hétfőtől péntekig 14-tól 18 óráig, szombaton 10-15 óráig.

Várlak Titeket szeretettel, Móni