Alakformáló cellulitkezelés

Cellulit, más néven narancsbőr. Szinte minden nő rémálma… Megtalálható a combon, hason, csípőn, fenéken és a karon. Nemcsak azt veszed észre, hogy centikben is mérhető a súlygyarapodásod, hanem a narancs héjához hasonló laza bőrfelszín alakul ki a kritikus területeken. Ettől persze már nem úgy áll rajtad a kedvenc ruhád, és vonakodva veszed fel a bikinidet…

De ne aggódj! Nálam jó kezekben vagy!

Az alakformáló cellulitkezelésben alkalmazott paprikakrém, köpölyözés, speciális masszázsfogások, plusz a fólia összhatása már egy alkalom után is képes akár pár centivel is csökkenteni a kívánt testrész kerületét.

Választható kezelés-időtartamok és árak

  • 30 perc 4000 Ft, 
  • 45 perc 5500 Ft, 
  • 60 perc 7500 Ft.

Kinek ajánlom a cellulitkezelést?

  • Aki feszesebb bőrt szeretne a narancsbőr helyett
  • Aki szeretné centikben is érezni a testén bekövetkezett változást
  • Kiegészítő kezelésként fogyókúra, méregtelenítő kúra esetén

Mi történik veled a kezelés során?

A lerakódott salakanyagokat speciális paprikakrémet használva dörzsöléssel, gyúrással fellazítom, majd szétmasszírozom a zsírsejteket. A kezelés során a kézi masszázson kívül gumiköpölyt is használok, amely kiváló izomlazító, vérkeringés-serkentő és méregtelenítő hatását kihasználva csodálatosan hatásos a cellulit kezelésében.

Mire számíthatsz a cellulitkezelés után?

A 60 perces kezelés után speciális fóliával betekercsellek, és így mész haza. A kezelés hatására felgyorsul az anyagcsere, megindul a méreganyag-kiválasztás. Minél több ideig próbáld magadon hagyni a fóliát! 

A kezelést kúraszerűen ajánlom, legalább 5 alkalommal, hetente 1-szer.

Természetesen fontos a masszázskezelés mellett a több folyadékbevitel, kalóriaszegényebb étrend és a rendszeres mozgás beiktatása.

FIGYELEM! ÚJRA NYITVA!

Pár hét szünet után, május 18-án újra megnyitottam az üzletet. Várom azokat, akik egészségesek, és jólesne nekik egy masszázs. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A fokozott higiénia betartása mellett maszkban masszírozok – kérlek, Te is viselj maszkot, amíg nálam vagy. Köszönöm!

Mostani nyitvatartás: hétfőtől péntekig 14-tól 18 óráig, szombaton 10-15 óráig.

Várlak Titeket szeretettel, Móni