Masszázsok és árak

Masszázsfajták

Kedvezmények

BÉRLET AJÁNDÉKKAL

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén a 6. alkalommal 10 perc ajándék!

10 PERC AJÁNDÉK

Visszajáró vendégeimet minden 5. alkalommal megajándékozom plusz 10 perccel. Ez a plusz  idő felhasználható vagy az adott kezelés hosszabbítására, vagy talpmasszázsra, vagy arcmasszázsra.

Frissítő svédmasszázs

A svédmasszázs alkalmával fellazítom letapadt izmaidat, amelyekben ezáltal újra pezsegni kezd a vér, a becsomósodott izmok kisimulnak és élettel teliek lesznek, az anyagcseréd felgyorsul, a méreganyagok távozni kezdenek, az idegrendszered megnyugszik, a stressz jelentős mértékben csökken, ezáltal jobban is fogsz aludni.

Bővebben a svédmasszázsról

Árak

30 perc 4300 Ft
45 perc 5500 Ft
60 perc 7500 Ft
90 perc 11000 Ft

Hátmasszázs

A svédmasszázs hat fogásával végighaladok farkcsonttól nyakig a hátad izomcsoportjain. Rozmaringkrémmel vagy levendulával segítem az izmok fellazítását, illetve csúszóköpölyt is alkalmazok, ha szükséges.

Bővebben a hátmasszázsról

Árak

30 perc 4300 Ft
45 perc 5500 Ft
60 perc 7500 Ft

Talpmasszázs (reflexzónamasszázs)

A talpon végzett érintések és nyomások elárulják, hogy mely területen vannak betegségre utaló jelek, alul- vagy túlműködések a szervezetben. A talpmasszázs egészségmegőrzésre is hatékonyan alkalmazható.

Bővebben a talpmasszázsról

Árak

30 perc 4300 Ft
45 perc 5500 Ft
60 perc 7500 Ft

Köpölyözés

A köpölyözés ősrégi technika, amelyet önállóan ritkán, inkább a masszázsokba beépítve alkalmazok. Ehhez üvegköpölyt használok, amellyel vákuumot képzek a bőrön, és ezáltal a problémás területen vérbőség keletkezik. Ez segíti az izomzat fellazulását, a méreganyagok távozását, az izmok oxigénnel való feltöltődését, ami segít a fájdalmak elmulasztásában. Hatására a bőr kipirosodik, néhány napra nyomot hagy, majd lassan felszívódik. Nagyon hatékony technika.

Árak

30 perc 4300 Ft
45 perc 5500 Ft
60 perc 7500 Ft

Metamorf masszázs

Egy szelíd lelki blokkoldó technika, mely a lábon, a kézen és a fejen, illetve arcon található reflexpontok finom érintésével segít felszabadítani és átalakítani a lelki és energetikai blokkokat, aminek a révén a szervezet harmóniába kerül. Hatására az egyén teljesen megnyugszik, mélyen ellazult tudatállapotba kerül, és a gerinc reflexzónáján végzett mozdulatok feloldják az elraktározódott lelki, testi blokkokat.

Bővebben a metamorf masszázsról

Árak

45 perc 7000 Ft

Holistic pulsing (ringató masszázs)

Ennél a gyengéd, ringatásos lazítási technikánál megnyugszik az idegrendszer, a test izmai teljesen ellazulnak. Ebben a kellemes, ellazult állapotban nemcsak fizikai szinten, hanem érzelmi és mentális szinteken is megszűnik a feszült állapot, elcsendesedik az elme. Nagyon ajánlott stresszes, kimerült állapotokban, idegrendszeri gyengeségnél, izomfájdalmak esetében.

Árak

60 perc 8000 Ft

Relaxációs masszázs

Ha nem erős masszázst szeretnél, inkább finomabb érintéseket, ami által ellazulhatsz, és kiengedheted a stresszt, akkor ezt a masszázst ajánlom. A megfelelő illóolaj segítségével, amelyet belekeverek a krémbe vagy az olajba, gyengéden átmasszírozlak. Fő területek itt a gerinc vonala, a csigolyák közötti területek, ahol az idegvégződések találhatóak, illetve a nyak átmasszírozása. Természetesen a lábakat és az arcot sem hagyjuk ki, hogy teljesen kipihenten távozhass.

Árak

45 perc 5500 Ft
60 perc 7500 Ft
90 perc 11000 Ft

Hawaii lomi lomi masszázs

Ebben a különleges polinéz masszázstechnikában meleg olajat használva végigmasszírozlak az alkarommal. Ettől teljesen ellazulsz, és akár mélyebb tudatállapotba is kerülhetsz. Az ellazulást segítem a váll- és csípőízület passzív kimozgatásával, így oldódik a stressz, nyúlnak az izmok. Ennek a masszázsnak a során megélheted a teljes elfogadást, a szeretetet, a gondoskodást az érintésen keresztül, hogy utána újjászületve érezhesd magad.

Bővebben a lomi lomi masszázsról

Árak

60 perc 13000 Ft
90 perc 18000 Ft

Arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs

Letisztítás és bőrradírozás után finoman bekrémezem a dekoltázsodat, nyakadat és az arcodat, majd nyugtató mozdulatokkal végigsimítom az arcod minden részét, különös tekintettel a szem körüli izmokra, a szemöldökvonalra és az állkapocs területére. Az arcon található reflexzónákat átmasszírozom, ami hat az idegrendszeredre, és mélyen ellazult, pihentető állapotban varázsolom újjá  hidratáló krémmel az arcbőrödet.

Árak

30 perc 4300 Ft
45 perc 5500 Ft
60 perc 7500 Ft

Alakformáló cellulitkezelés

A lerakódott salakanyagokat speciális paprikakrémet használva dörzsöléssel, gyúrással fellazítom, majd szétmasszírozom a zsírsejteket, majd speciális fóliával betekercsellek. Egy alkalom képes akár pár centivel csökkenteni a kezelt testrész kerületét.

Bővebben az alakformáló kezelésről

Árak

30 perc 5500 Ft
45 perc 7000 Ft
60 perc 8500 Ft

Wellnessmasszázs

Ezt a masszázst azoknak ajánlom, akiknek a téli időszakokban vagy akár a nyári nagy melegben nagyon kiszárad, kirepedezik a bőrük. A mélyhidratáló hatásnak köszönhetően a bőrszárazság eltűnik, és a kókuszolaj segítségével a bőrbe beépülnek a hatóanyagok.

Bővebben a wellnessmasszázsokról

Árak

30 perc 5500 Ft
45 perc 7000 Ft
60 perc 8500 Ft

Bőrradírozós testmasszázs

E kezelés célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, hogy a megújult bőr utána felszívhassa a tápanyagokat. Az általad kiválasztott vivőanyagot (Himalája só, őrölt kávé vagy kókuszreszelék) kókuszolajjal összekeverem, és átmasszírozlak vele finom mozdulatokkal, Miután leradíroztam rólad a felső réteget, tápláló krémmel hidratálom a bőrödet.

Bővebben a bőrradírozós masszázsról

Árak

30 perc 5500 Ft
45 perc 7000 Ft
60 perc 8500 Ft

Reiki kezelés

A Reiki kezelés kézrátétel útján, a kezelő tenyér csakrájából az Univerzális Energiát felhasználva segíti a szervezetünk – mindennapos stressz, túlhajszoltság következtében lemerült – energetikai rendszerét feltölteni, az immunrendszert megerősíteni. A kezelés során végighaladok a kezemmel az energetikailag fontos pontokon, és azokat feltöltöm. A kezelés kb. hatvan percet vesz igénybe, ami alatt teljesen felfrissülsz.

Árak

60 perc 8000 Ft

A masszázscsomagok akár ajándéknak is tökéletesek!

Hátfájás elleni csomag

Ára: 8500 Ft

Szépítő csomag

  • 30 perc arc- & dekoltázsmasszázs
  • 30 perc fahéjas-narancsos hátmasszázs
  • 30 perc talpmasszázs

Ára: 11500 Ft

Fogyókúrás csomag

  • 40 perc cellulit masszázs
  • 15 perc köpölyözés
  • 25 perc talpmasszázs

Ára: 10500 Ft

Az érintés csodája csomag

Ára: 16500 Ft