Családállítási esettanulmányok

Az alábbiakban bemutatok néhány esetet, amelyben a hozzám fordulóknak segítettem a problémáik megoldásában a családállítás és a Theta Healing ötvözésével kidolgozott módszeremmel.

Párkapcsolati problémák

 

Egy fiatal nő évek óta együtt élt a szíve választottjával. Már szeretett volna esküvőt és gyermeket, ám a párja hallani sem akart ezekről. A nő úgy érezte, kicsúszik az időből a gyerekvállalással, ezért felmerült benne a szakítás gondolata: ha nincs közös jövőjük, talán jobb, ha szétválnak útjaik, és új párt keres. Ám előtte felkeresett engem, hogy egy családállítás keretében nézzünk rá, mi van e mögött a viselkedés mögött a párjánál. 

Hamar kiderült, hogy mi a problémája a férfinak. A nőnek kellett változtatnia a viselkedésén, hogy a férfi érezhesse: bízik benne, elfogadja és szereti őt.

Amint ezt a gátló tényezőt felismertük, Théta Healing állapotába helyezkedve elkezdett a két fél beszélgetni egymással általam. A férfi elmondta, mit érez, és hogy mi az, ami segíteni neki abban, hogy újra közeledjenek egymáshoz. A nő ezt megértette, elfogadta. A férfi rögtön, érezhetően elkezdett változni, már ott, az energeitkai mezőben is; a lelke nagyon örült, hogy újra érzi: a barátnője bízik és hisz benne.

Amikor a kliensem pár hét múlva újra jött hozzám – ezúttal masszázsra –, elmesélte, hogy csoda történt: a párja is szeretné az esküvőt, és miután egybekeltek, gyermekvállalást terveznek. 

Engem is meghívott az esküvőjükre. Én meg nagyon szívesen elmegyek.

Szülő-gyermek kapcsolat (1)

Egy fiatal anyuka a gyermeke ügyében keresett fel. A gyermek a korához illően középső csoportos óvodás, ám beszélni nem hajlandó, csak néhány szót mond, és még pelenkába intézi a dolgait. Az anya már sok helyre hordta, hogy előremozdulást érjenek el a beszéd, illetve a szobatisztaság terén – nem sok sikerrel.

Amikor eljött hozzám családállításra, belehelyezkedtem a gyermek energetikai mezőjébe, és elmondtam az anyának, hogy miért viselkedik így a gyermeke. Átbeszéltük a félelmeket, gátakat, a megfelelő anyai viselkedést, ami segített a gyermeknek.

A gyermek létrehozta a saját kis világát, amelyben ő jól érezte magát, és  senkit sem akart ide beengedni. El sem jutottak hozzá az anyai kérések, és mások elvárásai sem. Amikor a gyermek és az anya théta healing frekvencián ebben a morfogenetikus mezőben elkezdtek beszélgetni egymással, az anya kérdéseket tett fel, a gyermek végre válaszolt. Létrejött a kapcsolat, amelyben megbeszélhették, hogy miként tudná az anya segíteni gyermekét abban, hogy életkorának megfelelően kezdje intézni a dolgait.

Tanácsokat adtam a szülőnek, oldó mondatok hangzottak el, melynek során megkönnyebbült a gyermek és az anya is. Éreztem, ahogy a mezőben a gyermek hálás lesz, és elgondolkodik azon, hogy milyen is szobatisztának lenni, és elkezdeni beszélni.

Őszintén magam is meglepődtem és boldog voltam, mikor rögtön másnap az anya elmondta, hogy a gyermek elhagyta a pelenkát, és jelezte, hogy mostantól a vécére fog járni. A beszéde is napról napra alakul, és egyre többet kommunikál mutogatás helyett.

Szülő-gyermek kapcsolat (2)

Egy másik anya a felnőtt gyermeke furcsa viselkedése miatt fordult hozzám. Nem tudta mire vélni azt, hogy felnőtt gyermeke csak írásban hajlandó kommunikálni vele; személyesen, élőszóban nem, annak ellenére, hogy egy lakásban élnek.

Megnéztük a családi helyzetet, melyben feltárult egy bonyolult rendszer: kiderült, hogy a felnőtt gyermek életében az anya szerepében egy másik családtag állt, ezért nem látta a valódi anyját, és haragja miatt nem volt hajlandó beszélni vele.

Régi sérelmek is felszínre kerültek anya és gyermekek között, amit ebben a mezőben végre át tudtak beszélni, meg tudtak érteni és létrejöhetett a megbocsátás. Ezután a gyermek végre látta saját édesanyját, megértette a múltban történt dolgok okait, az édesanyja bocsánatkérését elfogadta, és végre elkezdődhetett közöttük a kommunikáció. 

A mező által vezérelve tanácsokat adtam az anyának, hogyan beszélgessen gyermekével, hogyan tudja segíteni őt felnőttkori problémáiban.

A következő héten a kliensem arról számolt be, hogy a gyermeke kevesebbet ír, helyette elkezdett vele beszélgetni, sőt kibékültek, és sokéves elfojtott érzéseket sikerült kiadniuk magukból. A gyermek egyéb területeken is hallgat az édesanyjára, ami szintén megkönnyíti az életüket.

Örökbe fogadott gyermek

Egy másik esetben egy fiatal nő keresett fel az édesanyjával való kapcsolatának megértése végett. Rossz volt a viszonyuk, az anya szinte utálta a gyermekét, minden szavával a földbe tiporta, lelkileg folyton bántalmazta. Ránéztünk a múltra, átéreztem az anya akkori érzelmi állapotát, amikor a gyermek érkezett hozzá, és az sok mindent megmagyarázott a mostani viselkedésével kapcsolatban. 

Ezen motivációk megértésével a lánynak is könnyebb volt megértenie a helyzetet, és jobban elfogadnia édesanyja viselkedését.

Elhunyt családtag elengedése

Egy fiatal nő kétségbeesetten keresett meg, hogy segítsek: összeveszett az édesapjával, hónapokig nem beszéltek egymással, most pedig értesült édesapja hirtelen haláláról. A nőt hatalmas bűntudat mardosta, hogy nem tudott elbúcsúzni édesapjától, és hogy haragban váltak el egymástól.

Nem tudott megbocsátani magának, és vágyott arra, hogy beszélhessen az édesapjával, tisztázhassák a kapcsolatukat. Theta tudatállapotba helyezkedtem, és érzékeltem az apa energiáit. Ekkor a lánya végre elmondhatta neki, hogy nagyon bánja, ami történt, hogy mennyire hiányzik neki, és hogy sajnálja, hogy nem tudtak az életében elköszönni egymástól. Az apa általam meghallgatta és megnyugtatta a lányát, hogy ő már jól van, őfelőle ne aggódjon: Átbeszélték, amit életükben nem tudtak, szép és megható szeretetkapcsolódás alakult ki közöttük, olyan, amit életükben nem igazán tudtak megélni.

Családi konfliktusok

Később, a hagyatéki tárgyalás idején újabb családállításra találkoztam ezzel a kliensemmel. Ugyanis az elhunyt apa élettársa magáénak akart mindent, holott a lányát is megillette volna a hagyaték egy része. Emiatt elmérgesedett köztük a helyzet. 

A kliensem a családállításon el tudott beszélgetni az édesapja élettársával, tisztázták a köztük fennálló helyzetet, aminek eredményeképpen a hagyatéki tárgyalás mindkét fél számára megfelelően végződött. Az özvegyen maradt élettárs nem csak hogy lemondott arról, hogy elvegye a lányt megillető javakat, hanem még baráti segítséget is felajánlott a lánynak, így rendeződhetett köztük a viszony.

Tudj meg többet arról, hogyan működik a családállítás

70 perces családállítás ára 13.000,- Ft.