Az érintés szerepe az életben

Gary Chapman öt szeretetnyelvet különböztetett meg: dicséret, minőségi idő, ajándékozás, szívességek és testi érintés. Azok szeretnek nagyon masszázsra járni, akik a testi érintésben tudják kifejezni és befogadni legjobban a szeretetigényüket.

Milyen hatása van a testi érintésnek?

De ennél sokkal többről van szó, hiszen tudományos kutatások igazolták, hogy a testi érintés hatására megváltozik az ember fizikai közérzete. Csökken a fájdalomérzet, az idegrendszer megnyugszik, javul az immunrendszer állapota, a feszültséget okozó hormonok szintje csökken.

Az érintés gyógyító erő

Az érintésben hihetetlen gyógyító erő lakozik! Ezt nap mint nap tapasztalom a munkám során. A minőségi, gyengéd érintésben pozitív energia van! Az érintés a szeretet egyik legközvetlenebb, legintimebb megnyilvánulása, amely falakat dönt le, blokkokat old fel, embereket hoz közelebb egymáshoz…

A szeretetteli érintés a legerősebb gyógyító erő. Amikor szeretetet adunk vagy kapunk, az fizikai, szellemi és érzelmi változást idéz elő bennünk. Ám hozzáérni valakihez nem is olyan egyszerű, bátorság kell hozzá, hiszen nem tudhatjuk hogy a másik fél hogyan reagál rá.

Akit rendszeresen ölelnek és érintenek, az kevésbe frusztrált, kevésbe szorong, nagyobb az önbizalma és egészségesebb.

FIGYELEM! ÚJRA NYITVA!

Pár hét szünet után, május 18-án újra megnyitottam az üzletet. Várom azokat, akik egészségesek, és jólesne nekik egy masszázs. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A fokozott higiénia betartása mellett maszkban masszírozok – kérlek, Te is viselj maszkot, amíg nálam vagy. Köszönöm!

Mostani nyitvatartás: hétfőtől péntekig 14-tól 18 óráig, szombaton 10-15 óráig.

Várlak Titeket szeretettel, Móni